Güreş turnuvasında Tire, İzmir il ikincisi oldu

Tire Belediye Spor Güreş Takımı, 29 Ekim Cumhuriyet Turnuvası'nda takım olarak İzmir İl İkincisi oldu. 

Basketbol ve futbolda iddiasını sürdüren Tire Belediye Spor, güreşte de katıldığı turnuvalarda gösterdiği başarılarla iddiasını ortaya koyuyor. İzmir Buca Afet Evleri Spor Salonu’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Turnuvası’na, Teknik Sorumlu Mahmut Yılmaz, Antrenörler Zeynel Abidin Verberi ve Mehmet Tosun yönetiminde 11 sporcu ile katılan Tire Belediye Spor Güreş Takımı, takım olarak İzmir İl İkincisi oldu. 

2 KATEGORİDE 2 ŞAMPİYONLUK
Oldukça iddialı takımların yer aldığı turnuva sonucunda, 44 kilogramda Mustafa Mert Memili, 48 kilogramda Ahmet Dereliçay şampiyon olurken, 57 kilogramda Kemal Yiğit Sucu ikinci, 44 kilogramda Salih İnel ve 57 kilogramda Halil Girengir üçüncü oldular.

“SPOR KENTİ TİRE”
Tire Belediye Spor Kulüp Başkanı Hakan Ayhan “Futbol ve basketbolda olduğu gibi güreşte de iddiamızı sürdürüyoruz. Katıldığımız tüm turnuvalarda Tire’yi gururla ve başarıyla temsil ediyoruz. Bizlere bu gururu yaşatan sporcularımıza ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. ‘Spor Kenti Tire’ vizyonumuzla sporun tüm dallarında ilçemizi temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.
 

Bakmadan Geçme