• Haberler
  • Güler'den yeni başkana ziyaret

Güler'den yeni başkana ziyaret

Ödemiş Belediye Meclis Üyesi ve eski Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...

Ödemiş Belediye Meclis Üyesi ve eski Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İzmir İl Başkanlığı için görevlendirilen Aydın Şengül’e tebrik ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

Güler, “Sayın Şengül’e Ödemiş’teki AK Partili arkadaşlarımızdan İbrahim Seran ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni Başkan Şengül ile birlikte iyi bir sürecin başladığına inanıyorum. İzmir, Türkiye siyasetinde çok önemli bir yer teşkil ediyor. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan, en iyi kararı vererek İzmir’e olan hassasiyetini bir kez daha göstermiştir. Yeni İl Başkanı Şengül’ün göreve gelmesiyle birlikte İzmir’e bağlı ilçelerde yapılacak değişim ve gelişimlerle birlikte AK Parti bayrağının her yerde dalgalanması sağlanacaktır. 2019 Yerel Seçimleri’nin çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye’de AK Parti teşkilatları, her zaman olduğu gibi alnının akıyla bu seçimlerden de çıkacaktır” dedi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme