• Haberler
  • Genel
  • GTA 6 şu ana kadar çıkan tüm sızıntılar…

GTA 6 şu ana kadar çıkan tüm sızıntılar…

Rockstar şirketinin geçtiğimiz yıl duyurmuş olduğu GTA 6, şüphesiz tarihin en çok beklenen oyunlarından biri. Oyun...

Rockstar şirketinin geçtiğimiz yıl duyurmuş olduğu GTA 6, şüphesiz tarihin en çok beklenen oyunlarından biri. Oyun hakkında pek fazla resmi açıklama olmamasına rağmen 2022 yılında hacklenme haberleriyle birlikte birçok görüntü ve bilgi sızdırılmıştı.

Haber

GTA 6 OYUNUNDAKİ KARAKTERLER:

GTA 5 oyununda 3 ana karakter varken GTA 6 oyununda 2 ana karakter olduğunu görüyoruz bu isimler ise Lucia ve Jason olacak. GTA serisinin ilk kadın karakteri olacak Lucia’nın bir hacker olduğu söyleniyor.

Lucia (Ana karakter) Jason (Ana karakter) Dre, Sam, Kai, Wyman, Billy, Tit, Zach, RB Shaw

GTA 6 oyununda dikkat çeken bir diğer değişiklik ise oynanıştaki iyileştirmeler oldu.

Diğer GTA oyunlarında içine girebileceğimiz kısıtlı yerler vardı. Ama GTA 6 oyununda içine girebileceğimiz çok fazla bina yer alacak. Bunun dışında da soygunlarda önceki GTA oyunlarına göre önemli iyileştirmeler de göreceğimiz aşikar.

Haber

Mekanlar

Sosyal medyadan yapılan birçok paylaşıma ve sızıntı dosyasına bakılırsa oyunun Vice City’de geçecek olma olasılığı çok yüksek. Haritada yer alacak bölgelerin isimlerine de bakacak olursak çok büyük bir harita bizi bekliyor olacak.

Haber

Silahlar

Sızdırılan dosyada birçok farklı yeni silahın da olacağı görülüyor. GTA 5’de bile büyük bir silah envanteri olmasına rağmen daha da çok silah eklenmesi haberi oyuncuları meraklandırıyor.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme