• Haberler
  • Gözyaşlarıyla uğurlandılar

Gözyaşlarıyla uğurlandılar

 Ödemiş&rsquoe bağlı Ovakent Mahallesi&rsquonin Çatalarmut mevkiinde pazartesi günü meydana gelen trafik kazasında eşi Nesrin Halıcı ile...

 Ödemiş’e bağlı Ovakent Mahallesi’nin Çatalarmut mevkiinde pazartesi günü meydana gelen trafik kazasında eşi Nesrin Halıcı ile birlikte hayatını kaybeden DSP Konaklı eski belde başkanı Muammer Halıcı’nın ölümü, Konaklı’da büyük bir üzüntü yarattı. Muammer-Nesrin Halıcı çifti, son yolculuklarına dün Konaklı’da uğurlandılar.

Uzun yıllar Konaklı DSP Belde Başkanlığı görevinde bulunan Muammer Halıcı, partisine ve eski merhum başbakan Bülent Ecevit’e olan sevgisi nedeniyle dört oğlundan birinin ismini Bülent koymuştu.

Halıcı çiftini son yolculuklarında Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, Konaklı eski Belediye Başkanı Mustafa Kantar, CHP eski Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş başta olmak üzere sevenleri yalnız bırakmadılar.

Konaklı DSP’nin eski belde başkanı olan Muammer Halıcı’nın Konaklı’nın çok sevilen simalarından olduğunu dile getiren eski Konaklı Belediye Başkanı Mustafa Kantar, “DSP’nin çok parlak olduğu dönemlerde Konaklı Belde Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Muammer Halıcı ağabeyimizin bu ani ölümü bizleri derinden üzmüştür. Kendisi uzun yıllar Konaklı Mahallesi’nde DSP’nin bayrağını güzel bir şekilde dalgalandırmıştı. Görev yaptığı yıllarda diğer siyasi partilerle güzel bir diyaloğu vardı. Böyle bir sevdiğimiz temiz bir siyaset adamının ölümü beni ve Konaklı halkını çok üzmüştür. Ebedi hayata uğurladığımız sevgili Muammer Halıcı ve yine uzun yıllar hayat arkadaşlığı yaptığı Nesrin Halıcı’nın son yolculuklarında oluşan büyük kalabalık, onun ve eşinin ne kadar sevildiğini açık olarak göstermektedir” dedi.

Konaklı Mahallesi Muhtarı Tevfik Altınmekik ise, “Konaklı’nın değerli simalarından eski DSP Konaklı Belde Başkanı Muammer Halıcı’nın ani kaza sonucu ölümü, bmahalle halkını bir hayli üzmüştür. Allah mekanını cennet eylesin“ diye konuştu.

   Konaklı Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenaze namazını kıldıran emekli müezzin Kerim Kalfaoğlu’nun son duaları yaptırmasının ardından cenazeye gelen topluluk, omuzlarına son kez Muammer Halıcı ve eşi Nesrin Halıcı’nın cenazelerini alarak Konaklı Mahalle Mezarlığı’na gözyaşları içinde defnettiler.

Haber: Özcan ÇETİN

Bakmadan Geçme