Göztepe'de bir ayrılık daha var

Süper Lig’de küme düşme sınırındaki Göztepe’de ayrılıklar devam ediyor. Geçen hafta Cherif Ndiaye’yi Çin temsilcisi Shanghai...

Süper Lig’de küme düşme sınırındaki Göztepe’de ayrılıklar devam ediyor. Geçen hafta Cherif Ndiaye’yi Çin temsilcisi Shanghai Port’a satan İzmir ekibinde transferin gözde isimlerinden Obinna Nwobodo da takımdan ayrıldı.

Kendisiyle ara transfer döneminde de ilgilenen Amerika Birleşik Devletleri ekibi Cincinnati’den gelen teklifi kabul ettiğini açıklayan Nijeryalı futbolcu, “Ligin ilk yarısından itibaren birçok kulüp bana transfer teklifinde bulundu. O dönemde başkanımızla bir görüşme gerçekleştirdik. Göztepe’de kalmam gerektiğini bana iletti. Benim duygularım ve isteğim aynı yöndeydi ve Göztepe formasıyla elimden geldiğinin en iyisini yaparak mücadelemi sürdürdüm. ABD’den gelen teklif benim kariyerim açısından gerçekten önemliydi” dedi.

Geçen sezon Macaristan’ın Ujpest takımından transfer edilen Nwobodo, ilk senesinde 31 lig maçına çıktı. Bu sezon ise 29 müsabakada oynadı.

Şazenuş KESKİN

Bakmadan Geçme