Göztepe stoperini buldu

Göztepe, Venezuelalı stoper Wilker Angel transferini resmen açıkladı. Son olarak Rusya’nın Akhmat Grozny ekibinde forma giyen...

Göztepe, Venezuelalı stoper Wilker Angel transferini resmen açıkladı. Son olarak Rusya’nın Akhmat Grozny ekibinde forma giyen ve bonservisi elinde olan 28 yaşındaki futbolcunun transferi, kulübün resmi hesabından paylaşılan bir kliple duyuruldu. Futbola ülkesinde Deportivo Tachira’da başlayan Angel 2016-17’de Akhmat Grozny’e transfer oldu. Angel, Venezuela A Milli Takımı’nda da 28 maça çıktı. Yıldız oyuncunun bonservisi elinde bulunuyordu.

Kulüp resmen açıkladı

Göztepe’den konu ile ilgili yapılan açıklamada, “1993 doğumlu Venezuelalı futbolcu Wilker José Ángel Romero ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladık. Venezuela’da dünyaya gelen ve Venezuela Milli Takımı ile de sahada yer alma başarısı gösteren Wilker; Trujillanos FC, Deportivo Táchira ve Akhmat Grozny takımlarında forma giydi. Wilker Angel’a Göztepe’mize hoş geldin diyor, şanlı formamızla başarılar diliyoruz” denildi.

Maestro da tamam

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Teknik Direktör Nestor El Maestro ile iki yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı. Kulüpten gerçekleştirilen duyuruda, “Teknik Direktör Nestor El Maestro ile iki yıllık sözleşme imzaladık. Hocamız ve ekibi, bugün (dün) gerçekleşecek antrenman ile göreve başlayacak. Hocamıza ve ekibine Göztepe’mize hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme