Göztepe ile Insider Olimpik branşlarda anlaşma sağladı

Küçükmenders.com internet sitesinden Niyazi Görkem Özkan'nın haberine göre, Göztepe ile Insider ortaklığıyla Olimpik sporlar odaklı faaliyetlerde...

Küçükmenders.com internet sitesinden Niyazi Görkem Özkan’nın haberine göre, Göztepe ile Insider ortaklığıyla Olimpik sporlar odaklı faaliyetlerde büyük katkı olacağı açıklandı. Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ‘’Göztepe en çok amatör branşa sahip kulüplerden bir tanesi’’ ifadelerini kullandı.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil lansman’daki konuşmasında şöyle konuştu “Bu şanlı camiada göreve 9 yıl önce gelmiştim. İnsider’ın ortaya çıkışı ve gelişimi yaklaşık 9 yıl oldu. Benim için hayatımın en büyük değerlerinden biri olan Göztepe Spor Kulübü’nün Başkanı olduğum ilk dönemlerde amatör spor branşlarda çalışmalara büyük heyecanla başlamıştık. Olimpik sporlar için uzun yıllardır kulübümüze destek ve emek verdik. İlk dönemlerde büyük hedefler belirledik ama bu kadar iddialı değildik. Amacımız sporu çocuklarımıza sevdirmek oldu. Yavaş yavaş yeni amatör şubelerde farklı branşları açmaya başladık, olimpiyatlara giden Ferhat Arıcan ve Yasemin Ecem Anagöz gibi sporcularımız göğsümüzü kabarttı. Teknoloji şirketi Insider ekibi Dünyanın birçok ülkesinde Türkiye’yi temsil ediyor. Uzun dönemden beri kendileriyle spor sohbetleri yapıyorduk, geçen sezon futbol maçımızda muhteşem koreografi yapılmıştı ve bunlara çok büyük destekleri oldu. Önemli başarılara imza atacağız. Türkiye’de bu projenin örneği pek mümkün değil! Teknolojiyi, sporu ve gençleri birleştirip bu harika projeye imza atıyoruz” dedi.

Haber

Ardından Mehmet Sepil’in TV9 kanalına verdiği röportajda ise, Sonunda herkes Göztepeli olacak. Göztepe li yapamadıklarımızın da çocuklarını, torunlarını Göztepe’ li yapacağız. Sunumda’ da anlattığımız gibi bu bizim için çok heyecanlı. 3 yaşındaki çocuklarımızı da Göztepelilikle, jimnastikle, yüzme sporlarıyla tanıştıracağız. Onlara Göztepe armasını çok erken takacağız diye belirten Başkan Sepil, bugün bahsedilmedi ama Göztepe nin çocuk projesi var. Bir çocuk kitabı yazıldı. Kitap çok yakında çıkacak. Bütün çocuklarımız bu kitaba sahip olacak ifadelerini kullandı. Açıklamalarına devam eden Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, bu proje gerçekten çok önemli. Biz amatör diyorduk,  bugün olimpik’e çevirdik. Olimpik branşlarda bunları sürdürebilmek büyük iş birlikleriyle oluyor. Biz İzmir’ de bunu sürdürülebilir hale getireceğiz. ‘’Insider’’ inanılmaz bir ekip, o ekiple beraber teknolojiyi sporla birleştirip onların yaklaşımıyla çok önemli başarılara imza atacak olimpik sporcular yetiştireceğiz. Hepsini Göztepeli yapacağız ifadelerini kullandı.

Ankersen’in sembolik olarak başkanlık yaptığı işler hakkında açıklık getiren Başkan Sepil, öyle bir şey yok. Hala kafalar karışıyor. Ben daha önce söyledim. 1 yıl önce futbola ortak olarak geldiler, futbolu tamamen onlar yönetiyor. Onlar yönetiyor ama bir spekülasyon yapılıyor, bu doğru değil. Ben, onlara yardımcı oluyorum ama futbolu Ankersen yönetiyor dedi.

Niyazi Görkem Özkan

Bakmadan Geçme