Göz-Göz'e genç takviye

Ligde 2 haftada 4 puanı hanesine yazdıran İzmir ekibi, Süper Lig ekibi Sivasspor'un 22 yaşındaki 1.90'lık...

Ligde 2 haftada 4 puanı hanesine yazdıran İzmir ekibi, Süper Lig ekibi Sivasspor’un 22 yaşındaki 1.90’lık ön liberosu Özkan Yiğiter’i gündemine aldı.

Spor Toto 1. Lig’e ilk iki haftada alınan 4 puanla başlayan Göztepe’de transfer çalışmaları sürüyor. Kadrosunu Ekrem Kılıçarslan, Berkin Özgür, Emre Çolak, Yasin Öztekin, Isaac Atanga, Yunus Emre Gedik, Hüsamettin Yener, Obinna Mamah, Romal Palmer, Emir Ortakaya, Uğur Kaan Yıldız, Ali Akman, Lukas Erhan Gottwalt ve İsmail Köybaşı ile güçlendiren İzmir temsilcisinin gündemine son olarak Sivasspor’dan Özkan Yiğiter’i aldığı öğrenildi. Orta sahayı daha alternafitli bir hale getirmek isteyen sarı-kırmızılıların, geçen sezon Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay’ın 14 maçta şans verdiği ancak bu sezon geride kalan 3 haftada henüz forma şansı bulamayan 22 yaşındaki 1.90’lık ön libero için İç Anadolu ekibiyle temasa geçtiği ifade edildi.
Talipleri oldukça çok
Özkan Yiğiter için teknik direktör Turgay Altay’ın da olumlu rapor verdiği ifade edilirken, Özkan’ın da Göztepe’ye sıcak baktığı öğrenildi. Genç futbolcuyu 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor başta olmak üzere bazı 1. Lig temsilcilerinin de kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Mance’ın geçmişi parlak
Göztepe’de Danimarkalı Rasmus Ankersen başkanlığındaki yeni yapılanmayla birlikte sportif direktörlük görevine getirilen Hırvat Ivan Mance, ülkesinin ekiplerinden Rijeka’ya adeta çağ atlattı. Rijeka’da 5 yıl boyunca sportif direktörlük görevini üstelenen Mance, 1 şampiyonluk yaşarken, 4 kez de Hırvatistan Kupası’nı kaldırma başarısı gösterdi. Büyük başarılar elde eden Mance, Rijeka’yı Avrupa Ligi’ne de taşıdı. Geçen hafta ise Göztepe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Mance futbolun patronu olarak görev almaya başladı. İlk kez Erzurum maçında teknik ekip ve oyuncularla birlikte olan Mance’ın transferde 2 ya da 3 oyuncuyu daha takıma kazandıracağı kaydedildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme