Görücüye çıkmış milletvekili adayı

Aydeniz Çalık/Kucukmenderes.com Aslen Kayserili olduğunu ve 40 senedir İzmir'de avukatlık mesleğini irca ettiğini dile getiren Selvi,...

Aydeniz Çalık/Kucukmenderes.com

Aslen Kayserili olduğunu ve 40 senedir İzmir’de avukatlık mesleğini irca ettiğini dile getiren Selvi, “Yaşadığımız bu kötü süreçte hayatımıza dokunmaya başlayan, şehrimizin ve ülkemizin içinden çıkılamayan sorunlara çözüm konusunda yardımcı olabilmek ve bizi avukat olarak yetiştiren bu devlete bir vefa borcumuzu ödemek maksadıyla siyasete girdim” dedi. 

BEKA MESELESİ

Zafer Partisi’nin öncelikli amacı olan Türkiye’nin asayiş sorunu olan sığınmacılar konusuna değinen Adnan Selvi, “Sığınmacıların bir beka meselesi sorununa dönüştü. Ülkemizde şu anda 13 milyon sığınmacı topluluğu var. Bu topluluğun ülkemizin demokratik yapısına son derece olumsuz etkileri olmaktadır. Bu sorunu yok sayarak tabiri caizse sulandırarak çözüm bulmaya çalışmak beyhude bir uğraş olacağı kanaatindeyim. Bu sorunu partimizin dikkat çekerek Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın olduğu gibi bütün çıplaklığı ile gündeme getirmesi aslında Türkiye’nin en önemli meselesine temas ettiğini düşünüyorum” dedi. 

Görücü usulü ile evliğin daha çok popüler olduğu bir dönemden geldiğini ifade eden Adnan Selvi, ”Kendimi de şu anda görücüye çıkmış bir siyasetçi adayı olarak görüyorum. Tatlı bir heyecan var” dedi. 

Konuşmasına devam eden Selvi, ekonomin kötü olmasını vurgulayarak ”Halkımız bir çıkış yolu aradığını bunun için siyasetin dilini değiştirmek, ülkemizin geleceğine projeksiyon tutabilmek, gençlere umut ışığı olabilmek ve siyasete hizmet etmek amacıyla halkımızın desteğine ihtiyacımız var. 14 Mayıs’ta da sahada görmüş olduğumuz desteğin sandığa yansıyacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

 (M.T.) 

Bakmadan Geçme