Görev bölümü yapıldı

İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nde yapılan olağanüstü kongrenin gerçekleşmesinin ardından toplanan yeni yönetim kurulu, ilk görev...

İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nde yapılan olağanüstü kongrenin gerçekleşmesinin ardından toplanan yeni yönetim kurulu, ilk görev bölümü toplantısını birliğin merkez yeri olan İzmir’deki hizmet binasında gerçekleştirdi. Basın toplantısı ile duyurulan görev dağılımında başkanlık görevi Ahmet Kocaağa’nın olurken Muhasip Üye Halil Kalpak, 2. Başkan Gürkan Okka, Çiftliklerden Sorumlu Üye Ahmet Canbazoğlu şeklinde belirlendiler. Yönetimdeki diğer üyeler de ise Yönetim Kurulu’nu oluşturdular.

İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kocaağa, “Kendi arasında son derece uyumlu olan bir yönetimle çalışacağız. Bu uyumlu görüntü, üyelerimizin menfaatine olacak çalışmalara imkan sağlayacaktır. Seçim öncesi bilindiği üzere tüm üyelerimize bazı sözler vermiştik. Bu sözlerimizin her zaman arkasında olacağız. Birliğimizin üyeleri için görev yapıyoruz. Tüm üyelerimize hitap ediyoruz. İlk olarak yapacak olduğumuz iş, sütle ilgili projelerin gelişimi için adımlar atmak olacak” dedi.

2. Başkan ve aynı zamanda Kiraz Ziraat Odası Başkanı Gürkan Okka ise, “Yapılan olağan kongre, birliğimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bundan sonra hizmet zamanıdır. Birlik, bundan sonra ileriye dönük projelerde yer alarak üyeler için her türlü çalışmaya açık olacaktır” dedi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme