Gölcük'e ilgi yok

Bir zamanlar çeşitli yaş seviyelerindeki milli takımların ve kulüp takımlarının gözde kamp yeri olan Ödemiş’in Gölcük...

Bir zamanlar çeşitli yaş seviyelerindeki milli takımların ve kulüp takımlarının gözde kamp yeri olan Ödemiş’in Gölcük Yaylası’nda Prenses Otel’in restorasyon çalışmasına girmesi nedeniyle şu anda işletmeci bulunmazken Ödemiş Belediyesi tarafından yaz sezonu sonunda Gölcük Otel’in de tadilata alacak olması nedeniyle tadilat yapılasıya kadar rezervasyonları değerlendirecek olan Gölcük Otel’de şu anda futbol takımlarıyla kesinleşmiş bir kararın şu anda olmadığı öğrenildi.

Daha önce iki otelde de kulüpler, yer bulma konusunda sıkıntı yaşarken, son yıllarda bu durum tersine döndü. Ege Bölgesi ekiplerinin bile ilgisiz kaldığı Gölcük’te takımların talep göstermemesinin nedenleri gündeme gelirken özellikle Gölcük Otel’in saha konusunda iyi bir çim saha olmasına rağmen şu anda kadar futbol takımları ile tam bir mutabakatın sağlanmadığı iddia edildi.

Gölcüklü bazı yöre sakinleri, “Eski yıllarda özellikle İzmir ve Ege kulüplerinin ilgi gösterdiği bölgemize bu sene ilginin olmaması gerçekten düşündürücü. Spor takımlarının gelmesiyle burası çok renkli hale geliyordu. Bırakın Ege takımlarını Kıbrıs ve İstanbul’dan takımlar bile kampa geliyordu” dediler.

Haber: Turgay KONURALP

 

Bakmadan Geçme