Gökçe, Tire’yi Coşturan Enerjisiyle Kurtuluş Haftası’nda Sahne Aldı

https://cdn.discordapp.com/attachments/1094376723837104258/1147444590555705344/gokce.mp4 Tire Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında sahne alan Gökçe, enerjisi ve muhteşem performansıyla...

Tire Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında sahne alan Gökçe, enerjisi ve muhteşem performansıyla izleyicileri büyüledi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinlikler, bu yıl da 30 Ağustos ile 4 Eylül tarihleri arasında Tire’de coşkuyla kutlandı. Gölet Etkinlik Alanı’nda gerçekleşen etkinliklerin yıldızı ise sevilen sanatçı Gökçe oldu. Sahneye çıkan Gökçe, performansıyla Tirelileri adeta büyüledi.

Haber

Gölet’teki konser alanı tam anlamıyla dolup taşarken, müzikseverler Gökçe’nin harika şarkılarıyla gece boyunca eğlencenin tadını doyasıya çıkardılar.

Haber

Etkinlik sırasında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Duygu Eskiyörük, sahneye çıkarak şarkıcı Gökçe’ye Belediye Başkanı Salih Atakan Duran adına çiçek takdim etti ve katılımı için teşekkürlerini iletti.

Mustafa UYSAL YENİTİRE

Bakmadan Geçme