• Haberler
  • Gündem
  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türk Milleti Hainlere Karşı Destan Yazdı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türk Milleti Hainlere Karşı Destan Yazdı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Milli Birlik ve Demokrasi Konseri’nde yaptığı konuşmada, 15 Temmuz’da...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Milli Birlik ve Demokrasi Konseri’nde yaptığı konuşmada, 15 Temmuz’da Türk milletinin destan yazdığını vurgulayarak, hainlere karşı milletin asla boyun eğmeyeceğini belirtti. Üsküdar Meydanı’nda düzenlenen konserde Bakan Bak’a büyük ilgi gösterildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Milli Birlik ve Demokrasi Konseri’nde yaptığı konuşmada, Türk milletinin 15 Temmuz’da destan yazdığını ve hainlere karşı durduğunu ifade etti. Bakan Bak, konuşmasında Türk milletine selam gönderdi ve milletin asla boyun eğmeyeceğini vurguladı.

Bakan Bak, Üsküdar Meydanı’nda düzenlenen organizasyonda yoğun bir katılımın olduğunu gözlemledi. Konser öncesinde halka hitap eden Bakan Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek konuşmasına başladı.

Bakan Bak, Türk milletinin büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek konuşmasına devam etti. 15 Temmuz gecesi milletin meydanlara koşarak hainlere karşı destan yazdığını ve Türk milletinin gücünü herkese gösterdiğini söyledi. O gece herkesin milletin evinde bekleyeceğini düşündüğünü ancak Türk milletinin asla esir olmadığını ve kimseye boyun eğmeyeceğini vurguladı.

Bakan Bak, hainlere karşı yazılan destanın etkisini vurgulayarak, Times dergisinin “Türkler tankları ezdi” şeklindeki haberine atıfta bulundu. Türk milletinin tankları ve hainleri ezdiğini ve onları meydanlara gömdüğünü belirtti. Bakan Bak, Türk gençleri olarak böyle bir millete mensup olmanın gururunu taşıdıklarını ifade etti. Ayrıca o gece köprüye koşan, tankları durduran ve önemli noktalarda bulunan millete büyük bir övgüde bulundu.

Bakan Bak, hain darbecilere karşı milletin yazdığı 15 Temmuz destanını değerlendirirken, Türk ordusunun gücünü ve içerisindeki hainlerin temizlendiğini vurguladı. Aslan gibi komutanların Fırat Kalkanı ve Bahar Kalkanı operasyonlarını gerçekleştirdiğini belirtti. Bakan Bak, Türk gençlerinin var olduğu sürece ve Türk milletinin ayakta durduğu sürece kimsenin bu millete boyun eğdiremeyeceğini söyledi.

Son olarak, Bakan Bak konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Ezan susmaz, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet kalır. Bu millet sadece Allah’ın huzurunda eğilir, başka yerde eğilmez. FETÖ geldi, PKK geldi, ama bu millet boyun eğmedi. Gençler asla unutmaz, asla unutmayacağız. Şehitlerimizi, gazilerimizi asla unutmayacağız. 81 ilimizden gelen gençlere teşekkür ediyorum. Bu güzel ülkede ilelebet yaşamaya devam edeceğiz. Ezan şahittir. Şehitler ölmez, vatan bölünmez, ezan susmaz, Türk milleti asla diz çökmez.”

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme