• Haberler
  • Spor
  • Genç Sporculardan Kiraz Kaymakamına Milli Takım Forması

Genç Sporculardan Kiraz Kaymakamına Milli Takım Forması

Kiraz'ın genç sporcuları, Kiraz Kaymakamı Onur Titiz ile bir araya geldi, Kiraz ve köylerinde spor faaliyetlerin gelişmesi...

Kiraz’ın genç sporcuları, Kiraz Kaymakamı Onur Titiz ile bir araya geldi, Kiraz ve köylerinde spor faaliyetlerin gelişmesi ve teşvik edilmesi için yönetim kadrolarından daha çok destek sağlanmasını talep ettiler.

Kaymakama ziyarette bulunan sporcular arasında, Güreş dalında Gençler Kategorisinde Enis Kalender’in Türkiye 3’üncülüğü, Muhammet Kalender’in Türkiye 3’üncülüğü ve yetişkinler kategorisinde ise eski Güreş Milli Takım Antrenörü Muhammet Ali Kalender’in Türkiye Şampiyonluğu bulunuyor. Kiraz Kaymakam’ı Ahmet Şimşek ziyarette bulunan gençlerin isteklerini canı gönülden dinledi ve yanıtladı, “Kiraz’ın spor alanında gelişmesi için gençlere her türlü desteği vermeye hazırız. Özellikle köylerde yetenekli gençlerimize sahip çıkmalıyız. Gençlere vereceğimiz destekle Kiraz’ın spor alanında adını duyuracağız. Genç kardeşlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bu gurur hepimizin gururudur. Kiraz’da spor alanında neler yapabiliriz konusunda bütün herkesin desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme