• Haberler
  • Genel
  • Gaziantep’te Hırsızlık Yapan Şüpheli, Yakalandığında Çarşı ve Mahalle Bekçilerine Bayramını kutladı

Gaziantep’te Hırsızlık Yapan Şüpheli, Yakalandığında Çarşı ve Mahalle Bekçilerine Bayramını kutladı

Gaziantep’te park halindeki bir araçtan hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheli şahıs, suçüstü yakalandıktan sonra çarşı ve...

Gaziantep’te park halindeki bir araçtan hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheli şahıs, suçüstü yakalandıktan sonra çarşı ve mahalle bekçilerine bayramlarını kutlayarak teşekkür etti. Gözaltına alınırken kelepçe takılan şüpheli, “Elinizi öpüp bayramınızı kutlasaydım. Ben sizi çok seviyorum, yolunuza kurban olurum” şeklinde konuştu.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Çarşı ve Mahalle Bekçileri, Eyüpoğlu Mahallesi’nde park halindeki bir araçtan hırsızlık yaptığı şüphesiyle M.S.A. adlı şahsı suçüstü yakaladı.

Yakalama anları, bekçilerin yaka kameralarına da yansıdı. Şüpheli şahsın çarşı ve mahalle bekçilerinin bayramını kutlaması ve kelepçelendiği sırada “Elinizi öpüp bayramınızı kutlasaydım. Ben sizi çok seviyorum, yolunuza kurban olurum” demesi dikkat çekti.

M.S.A. isimli şüpheli şahıs, daha önce toplamda 17 suç kaydı bulunan bir kişi olarak tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme