• Haberler
  • Gündem
  • Gaziantep'te 65 yaş üstü vatandaşlar ulaşım hizmetinden memnun

Gaziantep'te 65 yaş üstü vatandaşlar ulaşım hizmetinden memnun

Ankara'da hususi el otobüslerinde 65 yaş beden vatandaşların otobüslere alınmaması hususunda yaşanmış olan tartışmalar bitmeme ederken,...

Ankara’da hususi el otobüslerinde 65 yaş beden vatandaşların otobüslere alınmaması hususunda yaşanmış olan tartışmalar bitmeme ederken, Gaziantep’te parasız nakil hizmetinden yararlanan 65 yaş üstü vatandaşlar, bu vaziyetten memnun olduklarını dile getirdi.

 

Ankara’da hususi el otobüslerinin maliyet artışı ve parasız geçici sayısını esbabımucibe göstererek 65 yaş üstü yolcuları parasız nakil hizmetini sonlandıracaklarını duyurmasının peşi sıra öteki kentlerde de ‘65 yaş beden parasız dolgun nakil sona erecek mi?’ sorularını gündeme getirdi. Gaziantep’te makbul 65 yaş üstü vatandaşlar ise bu bap ile ilgilendiren gelişigüzel ne birlikte başağrısı yaşamadıklarını ve uygulamadan oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

“65 yaş üstü vatandaşlar parasız taşımadan aşırı memnun”

 

Durakta otobüs gözleyen vatandaşlar parasız taşımadan memnun olduklarını ve beş altı arıza haricinde dava yaşamadıklarını dile getirdi. 72 yaşındaki Ahmet Cüneyt, “Şimdiye denli dava yaşamadım. Bazı şoförlerde dava olsa da bütünü anca değil şoförlerden de 65 yaş üstü parasız nakil sisteminden de aşırı memnunum” dedi.

 

Ali Doğandinç, “3 yıl sonraları birlikte arkadaşımın tavsiyesiyle kartımı çıkardım ve parasız biniyorum. Ben memnunum haklarım mevcut el namına haklarımızı bilirsek kendimizi esirgeme dibine alırsak kimseyi yakınma etmemize lazım yok” ifadelerini kullandı.

 

Nesrin Çeliktürk,“65 yaş düşüncesince aşırı elleme birlikte yürütüm memnunuz. Bizden yaşı olanlar var, maddesel hali biçimsiz olanlar var, onlar düşüncesince aşırı elleme birlikte şey” biçiminde konuştu.

 

Kemal Özkurt, “Belediye şoförlerinden Allah razı olsun. Bizim köye 8 otobüs çalışıyor birlikte çağ üstelik dava yaşamadım. Bize saygı ediyorlar” diyerek konuştu.

 

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme