GAZETEMİZİN 28. YAŞ GÜNÜNE COŞKULU KUTLAMA

24 Aralık 1997 yılında ilk baskısını yapan Küçük Menderes Gazetesi 28. Yaş gününü gururla kutluyor. Kurulduğu...

24 Aralık 1997 yılında ilk baskısını yapan Küçük Menderes Gazetesi 28. Yaş gününü gururla kutluyor.

Kurulduğu ilk günden bu yana Küçük menderes havzasında ilkeli haberciliğin sesi olan Küçük Menderes Gazetesi yıllara meydan okuyarak doğrunun ve hakikatin peşinden koşmuş ve 28 yıllık bu süreçte, değişen güncel ve siyasal olayların etkisinde kalmadan tarafsız yayımcılığın öncüsü olmuştur.

Güncel, siyasal, ekonomi ve spor başta olmak üzere havzanın günlük gelişmelerini okuyucusuyla buluşturan gazetemiz güçlü yazar kadrosuyla da alanında söz sahibi olmuştur.

Okuyucusuna en hızlı ve doğru haberi ulaştırmak için her biri alanında uzman ve tecrübeli olan çalışanlarıyla, değişen zamana ve teknolojiye ayak uydurarak, vizyonunu sürekli geliştiren gazete çağdaş grafik tasarımlarıyla fark yaratıp, gece gündüz hakikatin peşinde koşmaktadır.

Torbalı’dan Beydağ’a, Ödemiş’ten Tire’ye, Bayındır’dan Kiraz’a kadar yerel haberlerin nabzını tutan Küçük menderes Gazetesi Ege bölgesindeki tüm gelişmeleri okuyucusuna sıcağı sıcağına aktarmaktadır.

Haber

Bölgesinde sosyal sorumluluk projelerine hiçbir zaman duyarsız kalmayan Küçük Menderes Gazetesi toplumsal farkındalık oluşturma adına birçok projeye imza atmış olup, bugün de 28. Yaş gününde 18 yaş altı gençleri sanata ve spora yönlendirmek adına “Genç Gözler Fotoğraf Yarışması’nı gerçekleştirmiştir.

Ödemiş Kültür Merkezinde yapılan 28. Yıl kutlamamıza Antika Gayrimenkul Yapı sahibi ve Aris Medya ortaklarından Recep Yılmaz çiçek gönderdi. Kutlamaya Yeni İzmir Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sonerhan Önal, Türk Dünyası Sanatçılar Birliği Ege Bölge Başkanı Ressam, Mustafa Ali Kasap, Vedat Açıkalın, Gazetemizin kurucularından ve köşe yazarlarından Selim Şahan, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Emekli Başkonsolos Ülkü Başsoy, , Liftron Asansör Mühendislik sahibi Ozan Yüksel, ve jüri üyeleri, Devrim Kasap, Ruhi Ödev ve İbrahim Boyacı katıldı.

Kutlama Aris Medya yönetim kurulu başkanı İsmail Atahan Keçeci’nin konuşmasıyla başladı. Belediye Başkanı, Ödemiş Kaymakamı, Ülkü Başsoy ve değerli jüri üyelerimiz gazetenin 28. Yılını kutladılar ve gençler için düzenlenen fotoğraf yarışmasının öneminden bahsettiler. Ruhi Ödev, İbrahim Boyacı, Devrim Kasap, Ülkü Başsoy, ve Fatih Aksoy’a plaketler takdim edildi.

İsmail Atahan Keçeci’nin konuşmasında şunları söyledi:

“Genç Gözler fotoğraf yarışmasının 1.’sini düzenliyoruz. Her yıl düzenleyeceğimiz bu etkinliği neden düzenlemek istedik, bu salonda ben dahil herkes gençliğini yaşadı. Kimisi hayalini gerçekleştirdi, kimileri de hayallerini yarıda bırakarak hayatın gerçek yüzü olan çalışma ve aile kurarak yaşamlarına devam ediyor. Lakin hiçbir zaman gençlikte yaşadığı hiçbir şeyi unutmaz, yaşarlar, yaşatırlar. O yüzden gençlik önemlidir. Ve gençlikte yapılan her türlü, spor, sanat ve diğer faaliyetler hayat sonuna kadar devam edecektir. Hayallerinizi gerçekleştireceğiniz güzel bir hayat sizin olsun.

Ben iş yeri açtığımda 18 yaşındaydım. İlk önce babam karşı çıktı. O zaman bir karar vermiştim, ben bu reklamcılık işini yapmak istiyorum. Sonra etrafımdaki insanlar karşı çıktı. Yaşın küçük neden şimdi açıyorsun. Aşağı yukarı 30 yıl oldu reklamcılık sektöründe faaliyet göstereli. Ben hayallerimin peşinde koştum. Evet çok zorlukları var. Hiçbir zaman pes etmediğim için, hayallerimin peşinde koştuğum için, topluma faydalı olabilmek için elimden geleni yaptım. O yüzden de bir gazete ve televizyon sahibi oldum. Bunu seçerken de gururla seçtim. Para kazanılmayan, çok zor şartlarda olan, imkanları zor olan bir meslek, o yüzden çalışan arkadaşlarıma ve gazetecilik yapan herkesi yürekten kutluyorum.

2024’te ilk önce Ödemiş’te başlatacağımız sonra da İzmir’de devam ettireceğimiz bir proje, Milli Eğitim Müdürü ile görüştüm. Okul gazetesi çıkarmaya karar verdik. 7 tane lisemizde yarışma düzenleyeceğiz. Yakında duyurularını paylaşacağız.”

GENÇ GÖZLER FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

İsmail Atahan Keçeci düzenlenen Genç Gözler fotoğraf yarışmasında ödül kazanan gençleri açıkladı. Yarışmanın üçüncüsü, Rabia Çetintaş oldu. İkincisi Hüseyin Alp Ertürk ve birincisi Fatmanur Küçüksolak oldu. Mansiyon ödülleri kazananları ise, Ayça Keskin, Birce Ecevit, Melih Açar, Sadık Ayaz Büker, Yağmur Can, Tuğba Nazlı Bölük, Hüseyin Alp Ertürk, Mert Uyar, Fatma Elif Pehlivan, Muammer Erkul, Çağan Gezgen, Alp Turan Can ve Gökhan Tırpancı oldu.

Kutlama törenine gelenlerle birlikte pasta kesimi de gerçekleştirildi

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme