• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray’ın en çok kazanan ismi belli oldu

Galatasaray’ın en çok kazanan ismi belli oldu

Galatasaray’ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Kerem Aktürkoğlu, performansıyla takım kaptanlığını aldı. Sezonu 9 gol ve...

Galatasaray’ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Kerem Aktürkoğlu, performansıyla takım kaptanlığını aldı. Sezonu 9 gol ve 11 asistlik katkıyla tamamlayan genç yıldızın sözleşmesinde ise önemli iyileştirme yapıldı.

Kocaeli’de dünyaya gelen Kerem Aktürkoğlu, futbola Gölcükspor altyapısında başladı. Hisareyn ve Başakşehir altyapılarında da forma giyen 21 yaşındaki futbolcu, BB Bodrumspor ve Karacabey Belediye Spor takımlarının formalarını terletti. Sezon başında TFF 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor’a transfer oldu. 24 Erzincanspor formasıyla 34 maça çıkan genç futbolcu 20 gol 1 asist üretti. Ardından, Galatasaray’a transfer olan Kerem, gösterdiği performans ile milli takıma kadar yükselmeyi başardı.

Kerem’in yıllık maaşını 3 katına çıkartan Galatasaray yönetimi, yapılan iyileştirme sonrasında milli futbolcunun 9 milyon TL’lik yıllık ücretini ise 27 milyon TL’ye yükseltti. Kerem’in kontratı performansa bağlı bonuslarla desteklendi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme