• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray, Young Boys Karşısında Mağlup Oldu

Galatasaray, Young Boys Karşısında Mağlup Oldu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda İsviçre ekibi Young Boys'a 3-2 mağlup oldu

Maçın ardından Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, mağlubiyete ve rövanş maçına dair değerlendirmelerde bulundu.
“Son Dakika Penaltısıyla Beklemediğimiz Bir Mağlubiyet Oldu”
Kerem Aktürkoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Son dakika penaltısıyla beklemediğimiz ve istemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Dediğim gibi bunun İstanbul ayağı da var. Şimdi kafalar kaldırma zamanı. Biz buralardan çok geçtik. Şampiyonlar Ligi her zaman Galatasaray’ın ait olduğu yerdir. Biz de bu armayı ait olduğu yere taşıyacağız" dedi.
Young Boys’u Küçümsememek Gerektiğini Vurguladı
Aktürkoğlu, Young Boys'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, "Young Boys buraya her gelen takıma zorluk çıkarmış bir takımdır. Yıllardır Şampiyonlar Ligi’nde kendi kadro kalitelerince bir şeyler yapıyorlar. Bence iyi bir takımlar. Hiç küçümsenecek bir takım değildi. Bu maçı zor geçeceğini biliyorduk ve tahmin ettiğimiz gibi oldu. İkinci yarı çok güzel bir enerji kattık" şeklinde konuştu.
İstanbul'daki Rövanş İçin Umutlu
Kerem Aktürkoğlu, 27 Ağustos Salı günü RAMS Park'ta oynanacak rövanş mücadelesinde taraftarlarının desteğiyle daha güçlü olacaklarına inandığını ifade etti. "Bugün İsviçre'de değil de evimizde gibiydik çünkü sadece kendi taraftarımızın sesini duyduk. İstanbul’daki ikinci maçta daha büyük bir atmosfer olacağına inanıyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle, enerjimizi artırarak gerekeni yapacağız" dedi.
Michy Batshuayi’nin Performansına Övgü
Aktürkoğlu, Michy Batshuayi’nin performansına da değinerek, "Michy gerçekten takıma çok çabuk uyum sağladı. Hem enerji hem de kalite katıyor. Önemli olan takıma kimin faydalı olduğu. Michy gerçekten takıma çok faydalı oluyor. Ben de takıma faydalı olabiliyorsam benim için ne mutlu" şeklinde konuştu.
Galatasaray, rövanş maçında alacağı sonuçla gruptaki şansını sürdürecek ve Şampiyonlar Ligi’ne katılma hedefini gerçekleştirmek için mücadele edecek.
 

Bakmadan Geçme