• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray, ilk transferini bitirmek üzere

Galatasaray, ilk transferini bitirmek üzere

Süper Lig’ de sezonu zirvede bitirerek 23. şampiyonluğunu elde eden Galatasaray’da sıcak saatler yaşanıyor. Yeni sezon...

Süper Lig’ de sezonu zirvede bitirerek 23. şampiyonluğunu elde eden Galatasaray’da sıcak saatler yaşanıyor.

Yeni sezon öncesi yapacağı takviyelerle yarışacağı tüm kulvarlarda başarılı sonuçlar almak isteyen sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları sürüyor.

Yaz transfer döneminde kadrosunu önemli ölçüde yenileyecek olan Cimbom, teknik heyetin raporu doğrultusunda takviyelerini yapacak.

Dünyanın dört bir yanından oyuncu arayışlarını sürdüren Aslan’ın önceliği ise Arjantinli yıldız Mauro Icardi transferi. Yönetim, Suudi Arabistan’ dan da talipleri olan 30 yaşındaki forvetin transferi için girişimlerini sürdürürken, kaleci transferi için de strateji belirlendi.

Milliyet’in haberine göre; Galatasaray’da öncelik, 20 yaşındaki kaleci Doğan Alemdar olacağı belirtiliyor. Eğer, Doğan Alemdar transferi gerçekleşmezse, Gaziantep’in kalecisi Günay Güvenç gündeme gelecek.

Rennes forması giyen ve 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Doğan Alemdar için, satın alma opsiyonlu kiralık formülü üzerinde duran Cimbom’un, 20 yaşındaki futbolcuyla prensipte anlaşmaya vardığı belirtildi. Doğan’ın transferinin gerçekleşmemesi halinde sarı-kırmızılıların, Günay için devreye gireceği belirtildi.

Haber Merkezi

 

 

 

Bakmadan Geçme