• Haberler
  • İzmir
  • Foça’da belediye ve belediye işçilerinin sendikası arasında anlaşma imzalandı

Foça’da belediye ve belediye işçilerinin sendikası arasında anlaşma imzalandı

İzmir’in Foça ilçesinde belediye işçilerinin örgütlü olduğu ve Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Genel-İş sendikası ile...

İzmir’in Foça ilçesinde belediye işçilerinin örgütlü olduğu ve Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Genel-İş sendikası ile Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz arasında ek protokol imzalandı.

İşçilerin örgütlü olduğu sendika şubesi olan İzmir 4 No’lu Şube Başkanı Aydın Tekin, konu hakkında yaptığı açıklamada Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün kendisinin de geçmişte sendikal haklar için mücadele etmiş bir işçi olduğunu ve emekten yana tavır aldığını belirtti; “bugün kadrolu işçi arkadaşlarımız ve geçen hafta belediye şirketi işçisi arkadaşlarımız için yapılan maaş iyileştirmeleri bizleri sevindirdi” dedi.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ise yaptığı açıklamada yüksek enflasyonun ve peş peşe gelen zamların getirdiği zorlukları işçilerin derinden yaşadığını belirtti, belediyede ücretlerde ve ekonomik ölçülerde iyileştirmeler yapıldığını vurguladı. “Mesai arkadaşlarım ve ilçemiz için hayırlı olsun” dedi.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme