Finaldeki rakip Menderes

1.Amatör Küme H Grubu’nu şampiyon olarak noktalayan ve Süper Amatör Lig’e çıkmak için oynanan play off...

1.Amatör Küme H Grubu’nu şampiyon olarak noktalayan ve Süper Amatör Lig’e çıkmak için oynanan play off maçlarında bu sayede direkt finale kalan Tire Belediyespor’un kader maçındaki rakibi belli oldu. Sarı kırmızılılar, çapraz eşleşme gereği G Grubu’nu ilk sırada bitiren Menderes Belediye Eğitim ve Kültürspor ile eşleşti. 16 Şubat Pazar günü saat 15.00’te start alacak kritik randevu, iki ilçenin ortasında yer alan Torbalı’daki Yedi Eylül Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

Kaybederse de şansı sürecek

Maçı kazanması halinde Tire Belediyespor, adını önümüzdeki sezon için Süper Amatör Lig’e yazdıracak. Tire temsilcisinin şansı, sahadan boynu bükük ayrılsa dahi bitmeyecek. Sarı kırmızılılar, şansını bu kez 22-23 Şubat haftasında deneyecek. Gerçekleşen kura çekilişine göre Tire Belediyespor, Menderes takımına kaybetse dahi mevzubahis karşılaşmadan bir hafta sonra Asarlık Gençlikspor-Dedebaşıspor eşleşmesinin kaybedeni ile bir maça daha çıkacak.

Üç maç daha var

Pazar günü saat 13.00’te İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Karabağlar FK takımları İzmir Atatürk Stadı 1 Nolu Yan Saha’da, saat 15.00’te Bornova Hitabspor ile İzmir Yolspor takımları Bornova Yusuf Tırpancı Sahası’nda ve saat 16.00’da ise Menemen Gençlikspor ile Karşıyaka Soğukkuyuspor takımları da İzmir Atatürk Stadı 1 Nolu Yan Saha’da kozlarını paylaşıp Süper Amatör Lig vizesi arayacaklar.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme