‘Festivalimiz uluslararası boyut kazanacak'

Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenen festival 4 gün boyunca binlerce vatandaşı ağırladı. Gerçekleşen programın ardından konuşan Tekin,...

Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenen festival 4 gün boyunca binlerce vatandaşı ağırladı. Gerçekleşen programın ardından konuşan Tekin, “Tiyatro Festivali’miz Torbalı için artık çok ayrı bir önem sahip. Belediye olarak uluslararası ödül aldığımız festivalimize katılan binlerce vatandaşımıza teşekkür ederim. Ayrıca dört gün boyunca bizimle olan tiyatro emekçilerine sergilemiş oldukları oyunlar için şükranlarımı sunuyorum. Birbirinden güzel oyunlarla Torbalı halkına ve bizlere dört gün boyunca unutulmaz anlar yaşattınız. Emeklerinize sağlık” dedi.

“TİYATRO GRUPLARINI AĞIRLAYACAĞIZ”

Başkan Tekin, gelecek yıl yapılacak olan Tiyatro Festivalin uluslararası boyut kazanacağını açıkladı. Tekin, “Önümüzdeki yıl yapacağımız 4. Tiyatro Festivali’mizi uluslararası boyut kazandırmayı planlıyoruz. Dünyanın dört bir yanından tiyatro gruplarını ilçemizde ağırlayacağız. Ödülle taçlandırdığımız festivalimizde çıtayı her sene daha da yukarı taşıyacağız. Seneye gerçekleştireceğimiz tiyatro festivalimizde görüşmek üzere” diye konuştu.

 HABER MERKEZİ

 

Bakmadan Geçme