Festivalde pedal çevirdiler

Ödemiş, Tire, Selçuk, İzmir ile değişik il ve ilçelerden gelen bisiklet tutkunları, Aydın'a bağlı Germencik ilçesinin...

Ödemiş, Tire, Selçuk, İzmir ile değişik il ve ilçelerden gelen bisiklet tutkunları, Aydın’a bağlı Germencik ilçesinin Selatin mahallesindeki bisiklet festivalinde buluştular. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Ege genelindeki çeşitli il ve ilçelerden gelen bisiklet tutkunlarına ev sahipliği yaptıklarını belirterek, “Bu hafta Selatin Mahallemiz, Anıt Ağacımız ve Organik Köy Pazarımız, birbirinden kıymetli misafirleri ağırladı. Belediyemiz ve Efes Bisiklet Topluluğu’nun katkılarıyla bu yıl yedincisi düzenlenen Selatin Turu’nu tamamladık. Değerli bisikletçilerimize bu güzel organizasyona katılımları ve verdikleri büyük emek için teşekkür ediyor, onları ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. İlçemizi bir çekim merkezi haline getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Ödemişli bisiklet tutkunlarından Muratcan Bölce de, “Ege’nin birçok kesiminden bisiklet tutkunları, böyle renkli bir festivalde bir araya geldiler. Geleneksel olarak yapılan bu tür festivallere Ödemişli bisikletçiler olarak önümüzdeki yıllarda da katılım sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme