Fenerbahçe’ye dev kazanç

Fenerbahçe’ nin yüksek bedelli oyuncu satışlarına Atilla Szalai’de eklendi. Yaptığı başarılı satışlarla dikkatleri çeken sarı-lacivertli camia,...

Fenerbahçe’ nin yüksek bedelli oyuncu satışlarına Atilla Szalai’de eklendi. Yaptığı başarılı satışlarla dikkatleri çeken sarı-lacivertli camia, kasasını doldurmayı sürdürüyor. Transferde büyük yankı uyandıran Fenerbahçe, oyuncu satışlarından gelen gelirle rahat hareket etme fırsatına sahip oluyor.

Gelecek sezona iddialı giriş yapmayı amaçlayan sarı-lacivertlilerde ayrılan isimlerden kazanılan bonservis ücretleri de büyük önem taşıyor.

İlk olarak Arda Güler’i Real Madrid’e gönderen Fenerbahçe, ciddi bir gelir elde etti. Birçok talibinin olduğu bilinen genç yıldız, uzun süren görüşmeler sonucunda tercihini eflatun-beyazlılardan yana yaptı.

Alman ekibi Augsburg, Fenerbahçe’ den kiraladığı Berisha’ nın 4 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullandı.

Ayrıca, transfer döneminde sarı lacivertli ekipten ayrılan bir diğer isim olan Bruma da Portekiz ekibi Braga’ gitt. Braga ile Fenerbahçe transfer için 6.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladığını açıkladı.

Veda açıklamasında bulunan Szalai, “Çok duygusal günler yaşıyorum. Fenerbahçe’yi çok seviyorum. Fenerbahçe benim ailem. Umarım tekrar Fenerbahçe’de olurum. Umarım kısa sürede tekrar görüşürüz. Bundan sonra Fenerbahçe’nin en büyük taraftarı olacağım” dedi.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme