• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe’nin Tepkisi Sonuç Verdi: Üç Hakem Sezon Sonuna Kadar Dinlendirilecek!

Fenerbahçe’nin Tepkisi Sonuç Verdi: Üç Hakem Sezon Sonuna Kadar Dinlendirilecek!

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Asbaşkanı Kemal Dinçer, Anadolu Efes – Fenerbahçe Beko maçıyla ilgili bir açıklama...

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Asbaşkanı Kemal Dinçer, Anadolu Efes – Fenerbahçe Beko maçıyla ilgili bir açıklama yaptı. Dinçer, Fenerbahçe’nin son çeyrekteki bazı kararlara tepki göstermesi üzerine, maçta görev alan 3 hakemin sezon sonuna kadar dinlendirileceğini duyurdu.

Aytuğ Ekti, Zafer Yılmaz ve Mehmet Serdar Ünal’ın görev yaptığı Anadolu Efes – Fenerbahçe Beko karşılaşmasının son çeyreğinde çalınan düdüklerin maçın sonucunu etkilemesi üzerine, TBF Asbaşkanı olarak bu durumdan üzüntü duyduğunu belirten Dinçer, herhangi bir art niyet olmadığından emin olmakla birlikte, Merkez Hakem Kurulu’nun benzer bir değerlendirme yaparak üç hakemi sezon sonuna kadar dinlendirme kararı aldığını ifade etti.

Dinçer ayrıca, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisindeki Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko’nun performansından memnuniyet duyduğunu ve rekabetlerinin Türk basketboluna büyük güç ve renk kattığını belirtti. Ayrıca, hakemlerin değil sahadaki mücadelenin konuşulduğu bir play-off serisinin devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

Kemal DİNÇER

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU ASBAŞKANI

haber merkezi

Bakmadan Geçme