Fahrettin Altun Irkçılıklara susmayacağız

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik kişisel saldırıları ve nefret dolu yorumları kınadığını ifade...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik kişisel saldırıları ve nefret dolu yorumları kınadığını ifade etti.

İfade özgürlüğü adı altında ‘medeni’ dünyada kendisine karşı yapılan ırkçılıklara susmayacaklarını ifade eden Altun” Demokratik değerlerin arkasına saklanmaya çalışan nefreti, İslamofobiyi ve yabancı düşmanlığını her zaman dile getireceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her zaman bölgesel istikrar ve barışın yorulmak bilmeyen savunucusu olduğunu ifade eden Altun” Cumhurbaşkanımız küresel sorunlara önemli katkıları olan tarihi bir siyasi aktördür. Tek amaçları İslam’a karşı nefret kusmak olan Charlie Hebdo gibi yayınlar, Müslüman olduğu ve modern zamanların en önemli liderlerinden biri olduğu için Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı açıkça hedef almaya devam etmektedir. Bu derginin tekrarlayan provokasyonları, İslamofobi ve ırkçılık yoluyla şiddeti kışkırtmayı amaçlamaktadır” dedi.

iha(a.ç)

Bakmadan Geçme