• Haberler
  • Gündem
  • Evlioğlu, ING Hollanda Bireysel Bankacılık Başkanı olarak atandı

Evlioğlu, ING Hollanda Bireysel Bankacılık Başkanı olarak atandı

ING'de toptan ölçüde yukarı düzem birlikte tayin gerçekleşti. Türkiye'den birlikte reis henüz ING'de yukarı düzem birlikte...

ING’de toptan ölçüde yukarı düzem birlikte tayin gerçekleşti. Türkiye’den birlikte reis henüz ING’de yukarı düzem birlikte göreve getirildi. Finans piyasasının ayrımlı sahalarında degaje birlikte repertuvar ve bilgelik birikimine cemaat bulunan Işıl Akdemir Evlioğlu, 1 Kasım 2023 bakımından ING Hollanda’da Bireysel Bankacılık Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak atandı.

ING’de, Türk para dünyasından birlikte reis henüz yukarı düzem birlikte göreve getirildi. Finans sektöründe degaje birlikte deneyime ve bilgelik birikimine cemaat bulunan Işıl Akdemir Evlioğlu, 1 Kasım 2023 bakımından ING Hollanda’da Bireysel Bankacılık Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak atandı.

Yapılan açıklamaya göre, akıbet olarak Garanti BBVA Türkiye’de Genel Müdür Yardımcısı olarak fariza özne Işıl Akdemir Evlioğlu, ferdî ve hukuksal bankacılığı müşterilerine müteveccih alıcı çözümleri, sayısal bankacılık, pazarlama, alıcı yazışma merkezi ve sürdürülebilirlik çözümleri dallarından sorumluydu. Daha öncesinde, Garanti Ödeme Sistemleri’nde pazarlamadan mesul Genel Müdür Yardımcısı ve arkası sıra da Genel Müdür olarak fariza yaptı. Evlioğlu başkaca McKinsey & Company’de Yardımcı Ortak göreviyle mali kuruluşlar dalında da degaje birlikte repertuvar kazandı.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme