• Haberler
  • Evlilik yolunda ilk adımı attılar

Evlilik yolunda ilk adımı attılar

Ödemiş Nirvana Düğün Salonu'nda gerçekleşen nişan merasiminde inşaat mühendisi Gülşen Akçay ile ziraat mühendisi Cafer Koç,...

Ödemiş Nirvana Düğün Salonu’nda gerçekleşen nişan merasiminde inşaat mühendisi Gülşen Akçay ile ziraat mühendisi Cafer Koç, evlilik yolunda önemli bir adım attılar. Genç çifti ve Koç ile Akçay ailelerini bu mutlu günlerinde salonu dolduran davetliler yalnız bırakmadılar.

Salona alkışlar eşliğinde giren ve daha sonra orkestranın canlı müziği eşliğinde ilk danslarını eden Gülşen-Cafer çifti, daha sonra yüzük takma merasimi için sahnedeki yerlerini aldılar. Gençlerin nişan yüzüklerini eski Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş taktı. Eriş, “Bu nişanın devamının gelerek gençlerimizin mutluluğunun düğün ile taçlanmasını temenni ediyorum. Şu anda karşımızda duran bu çiftimizden gelin adayımız Gülşen Hanımefendi inşaat mühendisi ve damat adayımız Cafer de ziraat mühendisi. Hayat ortaklığının yanında bir de mühendislik alanında birlikteler. Eminim ki birbirlerine her zaman destek olacaklardır. Burada gerçekleşen bu nişan merasiminin gençlerimize, Koç ve Akçay ailelerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yüzüklerin takılmasının ardından Ödemiş’in tanınmış oto galericilerinden Sabri Akçay ve eşi Necmiye Akçay ile Konaklı’nın tanınmış ailelerinden Cevdet-Leyla Koç çifti başta olmak üzere davetliler de takılarını taktılar. Gece; pasta kesiminin yanı sıra dans ve oyun parçalarıyla hareketli bir şekilde devam etti.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme