Ev sahibi, kiracısını baltayla yaraladı

Edirne’deki Yıldırım Mahallesi’nde ev sahibi F.B. ile kiracısı E.S. arasında başlayan tartışma, bir süre sonra kavgaya...

Edirne’deki Yıldırım Mahallesi’nde ev sahibi F.B. ile kiracısı E.S. arasında başlayan tartışma, bir süre sonra kavgaya dövüştü.

Kiracının oğlu P.S.’nin kavgaya katılmasından sonra ev sahibi, elindeki baltayla kiracısını kolundan yaraladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı şahsı Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Kiracının 16 yaşındaki oğlu ise evde bulunan tüfekle çevreye ve polis ekiplerine gelişigüzel ateş açtı. Saldırı sırasında güvenli bir bölgeye çekilen ekipler önce uyarı ateşinde bulundu, ardından şüphelinin elinde bulunan silaha el koydu. Ev sahibi F.B. ve tüfekli saldırgan P.S. gözaltına alınırken şüphelilerin evindeki aramada 2 pompalı tüfek, tabanca, balta ve satır bulundu.

“Kira kontratımız dolmadan evden kovulduk”

Kavganın taraflarından kiracı E.S.’nin eşi Ş.S. ise yaptığı açıklamada 4 aylık daha kontratları bulunduğunu, kontrat süresi dolmadan ev sahibinin kendilerini evden çıkarmak istediğini belirtti.

Ş.S., evden çıkmayı kabul etmedikleri için 4 kişinin hakaretli saldırısına uğradıklarını iddia etti; “Evde tek başımaydım ve tartışma çıkınca kapıya taşla ve sopalarla saldırdılar. Ben 4 ay sonra çıkacağım diyorum ama anlamıyorlar. Daha sonra eşim ve çocuğum da gelince kavga çıktı. Onlar satır ve sopalarla benim eşimin kolunu kestiler. Silahla da saldırdılar. Eşim hastaneye kaldırıldı” dedi.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme