Euroleague'den deprem bölgesine destek

Euroleague Basketball organizasyonu ile Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV), Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerdeki...

Euroleague Basketball organizasyonu ile Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV), Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerdeki yardım çalışmaları için iş birliği yapacağını açıkladı.

İş birliğinde, Euroleague Basketball; Türkiye Basketbol Federasyonu, BİDEV, Polimeks Holding Başkanı Erol Tabanca ve Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneğinin Hatay’da gerçekleştirdiği Basketbol Köyü projesinde de BİDEV’e destek olacak.

Euroleague Basketball CEO’su Marshall Glickman, BİDEV ile gerçekleştirdikleri iş birliğiyle ilgili AA muhabirine yaptığı konuşmada, “Euroleague Basketball ailesinin dayanışmasına, gösterdikleri ilgi ve bu yıkıcı olaydan etkilenenlere sunulan destek için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. İlk depremden bu yana, evini kaybeden tüm mağdurlara desteğimizi sunmak için genel bir yardımlaşma koordine ettik. Hasan Arat’a ve BİDEV’deki ekibine, bize yüzlerce aileye fark yaratacak Basketbol Köyü projesine ve yerel kökleri olan bir vakıf ile iş birliği yapma fırsatı sundukları için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme