Eşine saldırıp polise direnen zanlı firari çıktı

Bornova ilçesinde bir adam, eşine şiddet uyguladıktan sonra polis ekiplerine direnmekte ısrar etti. Daha sonra yapılan...

Bornova ilçesinde bir adam, eşine şiddet uyguladıktan sonra polis ekiplerine direnmekte ısrar etti. Daha sonra yapılan Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusunda, şüphelinin 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.

Olay, 10 Haziran tarihinde Bornova ilçesindeki bir alışveriş merkezinde gerçekleşti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevredeki vatandaşların bildirdiği bir adamın bir kadına şiddet uyguladığını tespit etti. Ekipler, şiddet uygulayan M.Y.’yi sakinleştirmeye çalıştı. Ancak saldırgan, polislerin uyarılarına aldırış etmeyerek onlara küfürler savurdu. Bunun üzerine polis ekipleri, M.Y.’yi gözaltına almak istedi. Zanlı, polislere teslim olmayı reddederek direnmeye devam etti. Ekipler, zanlının etkisiz hale getirilmesi için biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Bu anlar, alışveriş merkezinde bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

M.Y. gözaltına alındığında polis ekipleri tarafından yapılan araştırmada, zanlının daha önce ‘kasten adam öldürme ve silahla yağma’ suçlarından 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı.
İHA

Bakmadan Geçme