• Haberler
  • Genel
  • Eren Erdem’den Boğaziçi Üniversitesi’ndeki yatakhaneler için “Auschwitz kampı” benzetmesi

Eren Erdem’den Boğaziçi Üniversitesi’ndeki yatakhaneler için “Auschwitz kampı” benzetmesi

CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Boğaziçi Üniversitesi’nde yeni...

CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Boğaziçi Üniversitesi’nde yeni yapılan yatakhaneler hakkında bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya platformu X’te yaptığı paylaşımda Erdem, üçer kişilik ranzalar konan 15 kişilik odaları Auschwitz kampına benzetti.

Paylaşımın tamamında Erdem “Boğaziçi Üniversitesi’ni bitirme projesi tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerin kulüp odalarını boşaltıp yatakhaneye çevirme hamlesi ile, 3 katlı ranzalar icat ederek 15 kişilik oda yaratma fikrinin mimarlarını tebrik etmek gerek. Tavan daha yüksek olsaydı 4.katı da çıkarlar mıydı acaba? Auschwitz kampına benzemiş.” dedi.

Boğaziçi Üniversitesi’ni bitirme projesi tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerin kulüp odalarını boşaltıp yatakhaneye çevirme hamlesi ile, 3 katlı ranzalar icat ederek 15 kişilik oda yaratma fikrinin mimarlarını tebrik etmek gerek. Tavan daha yüksek olsaydı 4.katı da çıkarlar… pic.twitter.com/jQ7xp8mSpO

— Eren Erdem (@erenerdemnet) September 5, 2023

haber merkezi

Bakmadan Geçme