Erdoğan’dan AK Parti teşkilatlarına uyarı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan parti genel merkezinde il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adaylarına seslendi....

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan parti genel merkezinde il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adaylarına seslendi.

14 Mayıs seçimlerini değerlendiren Erdoğan, “Karşımızdakileri görüyorsunuz. Seçimi açık ara geride bitirdikleri hâlde suyu bulandırmak, milli iradenin üzerine gölge düşürmek için her şeyi yapıyorlar. Emin olun 28 Mayıs’a kadar da bu tavırlarını devam ettireceklerdir. Şayet biz sağlam durmaz, faaliyetlerimizi aynı şekilde yürütmezsek karşı tarafın bu nobran ve faşizan tavrıyla sandıkların üzerine çökeceğinden şüpheniz olmasın. Terör örgütleriyle yata kalka onların yöntemlerini, siyasette de uygulamaya başladıkları anlaşılıyor. Ülkemizde tesis ettiğimiz güven, huzur, istikrar iklimini bir türlü bozmayı başaramadıkları için kendi kendilerini yiyip bitiriyorlar” dedi.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAKSINIZ”

28 Mayıs seçimlerine ilişkin mesajlar veren Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye’nin zenginliklerini milletimizin her kesimiyle buluşturmak için attığımız adımlardan fevkalade rahatsızlar. Biz 28 Mayıs’a kadar bu işe sıkı sıkı sarılarak ülkemiz, milletimiz ve Cumhur İttifakı üzerinde oynanmak istenen oyunu bir kez daha bozacağız. Bunu yapacak olan da sizlersiniz. Her biriniz kendi ilinizde zaferi ilan edeceğimiz 28 Mayıs’a kadar gece gündüz çalışacak, Türkiye Yüzyıl’ının inşasına omuz vereceksiniz. Sizler bu partiyi daha önce 15 seçimde sandıktan açık ara birinci çıkarmış bir kadrosunuz. Geçtiğimiz pazar günü 16 ve 17’nci seçimlerimizde de yine açık ara birinci çıkartarak partimizi ve bizi zirveye taşıdınız. Seçim sisteminin yüzde 50 artı 1 oy şartı sebebiyle 18’inci seçimimizde de bizi sandıktan açık ara birinci çıkartacağınızdan şüphe duymuyorum” dedi.

 

(B.K)

 

Bakmadan Geçme