• Haberler
  • Ercan Kalfaoğlu hayatını kaybetti

Ercan Kalfaoğlu hayatını kaybetti

Ödemiş Belediyespor’un eski kaptanlarından Ercan Kalfaoğlu, 36 yaşında hayatını kaybetti. Vefatı şok etkisi yaratan Kalfaoğlu’nun cenazesi,...

Ödemiş Belediyespor’un eski kaptanlarından Ercan Kalfaoğlu, 36 yaşında hayatını kaybetti. Vefatı şok etkisi yaratan Kalfaoğlu’nun cenazesi, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in de katılımıyla dün öğle namazını müteakip Ovakent Cumhuriyet Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ovakent Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

Kalfaoğlu’nun ölüm haberinin ardından Ödemişspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Ödemiş Belediyespor’da başarıyla forma giyip kaptanlık yapmış olan Ercan Kalfaoğlu’nun vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Kırmızı lacivertli forma için verdiği mücadele asla unutulmayacak olan Ercan Kalfaoğlu’na Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

1984 Ovakent doğumlu olan ve yeni yaşına beş gün kala yaşamını yitiren Ercan Kalfaoğlu, futbol kariyerine 1999 yılında Ödemiş Belediyespor’da başladı. Daha sonra sırasıyla Ovakent Belediyespor, Şirinyerspor, tekrar Ödemiş Belediyespor ve Bayındırspor formalarını da terletmişti.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme