• Haberler
  • Engelsiz yarınlar için rölyef sergisi

Engelsiz yarınlar için rölyef sergisi

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği, Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla geliri engelli sandalyelerine gitmek üzere resim...

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği, Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla geliri engelli sandalyelerine gitmek üzere resim sergisi düzenledi. Sergi, saat 12.30’da Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği binasında açıldı. Açılışa Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş de katıldı.

Konuyla alakalı açıklama yapan Dernek Başkanı Serpil Aksoy Baştürk, “Yedi yıldır faaliyetteyiz. Bugün burada yaklaşık beş aylık bir emeğin karşılığını almak adına toplandık. Beş engelli annesi, Ödemiş Halk Eğitim Merkezi’nin verdiği kurslarla rölyef çalışması yaptı. Bu çalışmalar, ilçemizdeki engelli vatandaşlar adına yapıldı. Bu çalışmaların gelirleriyle başlıca ihtiyacımız tekerlekli sandalye olmak üzere engelli vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacı karşılayacağız. Çok mutlu ve gururluyum. Annelerime, belediye başkanımıza çok teşekkür ederim. Kursumuzun tamamının maliyeti, Ödemiş Belediyesi tarafından karşılandı. O yüzden başkanımız Eriş’e şükranlarımı sunuyorum. Herkese engelsiz yarınlar diliyorum” dedi.

Katkı veren herkese teşekkür etti

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, şunları söyledi: “Bu oluşumun içinde olmaktan mutluyuz. Böyle bir fırsatı bize verdiğiniz için biz de çok teşekkür ederiz. Bizim vermiş olduğumuz destekten öte bu çalışmanın önemi büyük. Yine bu oluşumun yaratılmasında, oluşuma katkı sunulmasındaki annelerimize, değerli hocalarımıza destekleri için teşekkür ederiz. Bu çalışmaların satışı da çok önemli. Bu çalışmaları satın alarak engelsiz yarınlara kucak açan tüm kardeşlerime de örnek olmaları dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyorum. Dileriz ki bu çalışmaların alımı gerçekleşsin ve bir an önce engelli vatandaşlarımıza katkıda bulunmuş olalım” şeklinde konuştu.

Ece Köseoğlu

Bakmadan Geçme