• Haberler
  • Siyaset
  • Ekrem İmamoğlu kararlı “Bu düzeni değiştireceğiz”

Ekrem İmamoğlu kararlı “Bu düzeni değiştireceğiz”

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, Tunceli’de yaptığı konuşmada CHP’nin kadrolarında ve programında değişikliğe gidilmesini sağlamadaki...

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, Tunceli’de yaptığı konuşmada CHP’nin kadrolarında ve programında değişikliğe gidilmesini sağlamadaki kararlılığını bir kez daha belli etti.

Tunceli’de yaptığı konuşmada İmamoğlu, yerel seçimlere atıfta bulunarak “Hem yerel seçimlerde hem Türkiye’nin bundan sonraki problemlerini çözmeye kararlı bir kardeşiniz var. Bu konuda yürekli bir biçimde çalışmaya ve kararlı bir biçimde bu düzeni değiştirmeye söz vermiş kardeşiniz var burada. Bu mücadeleyi sonsuz vereceğiz. Yolumuz açık olsun.” dedi.

CHP’nin her alanda köklü değişikliğe gidilmesi gerektiğini savunan hizbe liderlik eden İmamoğlu, yaptığı konuşmada ayrıca rekabet içerisinde olduğu ve CHP’nin mevcut ve istikrarlı bir şekilde devam etmesi gerektiğini savunan “statüko hizbi” lideri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerini de iletti.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme