Egeli multidisipliner biliminden Ar-Ge projesi

Ege Üniversiteli bilim ekibi tarafından 'Multidisipliner Bir Anlayışla Geleneksel ve İslami Motiflerin ve Sembollerin Kullanılarak Çağdaş...

Ege Üniversiteli bilim ekibi tarafından “Multidisipliner Bir Anlayışla Geleneksel ve İslami Motiflerin ve Sembollerin Kullanılarak Çağdaş Sanat Yaklaşımına Uygun Ticari Tasarımlar ve İletişim Dilinin Geliştirilmesi” konulu Ar- Ge projesi gerçekleşti. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, proje ekibini tebrik ederek başarılar diledi.

Denizli’nin köklü sanayi kuruluşlarından ASKON Demir Çelik firması ile birlikte gerçekleştirilen proje çerçevesinde saha ziyaretlerinin yanı sıra Egeli bilim ekibi tarafından bir eğitim modülü de yapıldı. Firma çalışanlarının kurum içi motivasyonlarına, kuramsal altyapı ile tazelenmelerine ve kişisel gelişim süreçlerine katkı sağlamak için bilim insanları tarafından Temel Tasarım, Tasarımda Göstergebilim, Ürün Tasarımı, Marka Kimliği, Sosyal Medya İçerik Üretimi, Dijital Pazarlama, Marka Konumlandırma, Yeni Nesil Pazarlama Stratejileri başlıklı eğitimlere yer verildi.

Haber Merkezi

 

 

 

.

 

 

Bakmadan Geçme