• Haberler
  • İzmir
  • Ege Üniversitesi genç iletişimcileri sektöre uğurladı

Ege Üniversitesi genç iletişimcileri sektöre uğurladı

Dekan Prof. Dr. Gültekin, 'Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, milli kültürümüze ve değerlerimize sahip çıkarak, teknolojiyi...

Dekan Prof. Dr. Gültekin, “Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, milli kültürümüze ve değerlerimize sahip çıkarak, teknolojiyi ve dijital dönüşümü de yakından takip ederek sektöre adınızı altın harflerle yazacaksınız” dedi.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesinden bu yıl mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, düzenlenen törenle medya sektörüne uğurlandı. Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde yapılan mezuniyet törenine EÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, Basın İlan Kurumu İzmir İl Müdürü Gökhan Eren, fakülte üst yönetimi, akademik-idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törene konuk olan sanatçılar Sinan Akçıl ve Dicle Olcay sevilen şarkılarıyla Egeli gençlerin mezuniyet coşkusuna ortak oldu. Törende, sanatçı Sinan Akçıl’a “İlham Veren Yıldızlar – Altın Kariyer” ödülü Dekan Prof. Dr. Gültekin tarafından takdim edildi.

Öğrencilere seslenen Dekan Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, “Öğrenci odaklı bir felsefeyi benimseyen, tam akredite bir araştırma üniversitesinden mezun oluyorsunuz. Ayrıca, fakültemiz de tüm bölümleriyle akredite bir fakülte. Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, milli kültürümüze ve değerlerimize sahip çıkarak, teknolojiyi ve dijital dönüşümü de yakından takip ederek sektöre adınızı altın harflerle yazacaksınız” diye konuştu.

 

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme