Ege ile Gaga, Pamukkaleli çocuklarla buluştu

Pamukkale Belediyesi, TRT Çocuk lisanslı Ege ile Gaga ünlü temaşa gösterisini parasız kendisine miniklerle buluşturdu. Pamukkale...

Pamukkale Belediyesi, TRT Çocuk lisanslı Ege ile Gaga ünlü temaşa gösterisini parasız kendisine miniklerle buluşturdu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, küçüklere seslenerek “Aynı kahramanlarımız gibi, hayvanları, doğayı sevin çocuklar. Doğayı koruyun” nasihatinde bulundu.

Pamukkale Belediyesi okulların açılmasıyla beraber, miniklere okula selam hediyesi olarak, en müstehap çizik film kahramanlarından Ege ile Gaga’yı Pamukkale’ye getirdi. Pamukkale Belediyesi’nin organizasyonu ile TRT Çocuk lisanslı Ege ile Gaga ünlü temaşa gösterisi parasız olarak, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda dü projeksiyon kendisine miniklerle buluştu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin de şahsen miniklerle beraberce izlediği Ege ile Gaga, Denizlili miniklerin derin ilgisiyle karşılandı. TRT Çocuk kanalının en müstehap çizik filmlerinden bir tanesi bulunan Doğa dedektifleri ile anılan, gizemlerin peşini bırakmayan ahlaksız müşterek çocuk ve maceraperest müşterek karganın dinamo maceralarının anlatıldığı Ege ile Gaga, Denizlili miniklere cümbüş kırcı müşterek avantür yaşattı. Miniklere, matrak anlamış olur yaşatan Ege ile Gaga, Denizlili miniklerle toy müşterek keşfin ardına düşerek, kıvracık danslarıyla hem eğlendirdi bununla müşterek farkındalık oluşturdu.

Başkan Avni Örki’den küçüklere nasihat

Pamukkale Belediyesi’nin organizasyonu ile Denizli’ye mevrut Ege ile Gaga’nın Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde miniklerle buluşmasına Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’de zevcelik etti. Gösteri miniklere seslenen Başkan Örki, “Yaz süresince çocuk şenlikler düzenledik. O çocuk şenliklerimizde mahallelerimiz aktif o evlatlarımızın sesleriyle doldu. Elbette evlatlarımızın bu kahkahaları anneleri babaları da bahtiyar etti. Dolayısıyla bizlerde baş döndürücü bahtiyar olduk. Okullarda bundan sonra açıldı. Okulumuzu, öğretmenlerimizi, arkadaşlarımızı özlemişiz. Bizde dedik ki okullar açıldığında, okula selam diyelim. Okula selam derken de, herkesi baş döndürücü sevilmiş olduğu ve benimde baş döndürücü sevdiğim Ege ile Gaga’yı sizlerle buluşturmak istedik. Onlar doğayı baş döndürücü seviyor, Ege baş döndürücü meraklı, araştırmacı, ayrımsız sizler gibi. Yelişi seviyor, hayvanları seviyor, her daim bilgiyi seviyor. Bir de indinde Gaga var, hakim mi bilge. Aynı kahramanlarımız gibi, hayvanları, doğayı sevin çocuklar. Doğayı koruyun” dedi.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme