Efe’den müthiş vurgun

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda cumartesi günü sahasında konuk ettiği lider Halilbeylispor’u Halil ve Akın’ın kaydettiği...

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda cumartesi günü sahasında konuk ettiği lider Halilbeylispor’u Halil ve Akın’ın kaydettiği gollerle 2-0 yenerek galibiyet serisini dört maça çıkaran Ödemişspor, haftanın en karlı takımlarından birisi oldu.

İlk sıradaki rakibini devirmesi ile liderlik koltuğu ile olan puan farkını yediye indiren Efe, play off yarışında da iddiasını kuvvetlendirdi. İkinci ve üçüncü sıraları paylaşan Alaçatıspor ile Bayındırspor’un birbirleriyle oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları haftada yarışın içerisindeki bir başka takım olan Çeşme Belediyespor’un da Torbalı Çaybaşıspor ile sahasında 3-3 berabere kalması, kırmızı lacivertlilere yarayan bir başka sonuç oldu. Haftayı Ödemişspor ile birlikte kazançlı kapatan bir başka takım ise Özçamdibispor’u tek golle geçen Balçova Belediye Termalspor idi.

Kıyasıya çekişme sürüyor

Bitimine altı hafta kalan grupta an itibarı ile lider, 34 puanlı Halilbeylispor. Kemalpaşa temsilcisini 33 puanla Alaçatıspor ve 32 puanla Bayındırspor takip ediyor. Bu üç takım, sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig mücadelesine devam bileti anlamına gelen play off hattını oluşturuyor. 28 puanlı dördüncü Balçova Belediye Termalspor, 27 puanlı beşinci Ödemişspor ve 26 puanlı altıncı Çeşme Belediyespor da yarışın içerisindeki diğer takımlar. Yaşadıkları puan kayıpları nedeniyle Özçamdibispor ile Torbalı Çaybaşıspor ise bu gruba yanaşamadan havlu attılar.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme