Efe’de Arslan dönemi

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda 12. hafta sonunda küme düşme hattının sadece üç puan üzerinde yedinci...

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda 12. hafta sonunda küme düşme hattının sadece üç puan üzerinde yedinci sırada yer alan Ödemişspor’da teknik direktör değişikliği yaşandı. Kırmızı lacivertlilerde Erkan Aslan, iç sahada alınan Torbalı Çaybaşıspor yenilgisinin ardından istifa ederken yerine ise kulübün altyapı koordinatörü Mahmut Arslan getirildi.

 

Konu hakkında Ödemişspor Kulübü’nden gerçekleştirilen açıklamada, “İkinci yarıya yeni transferlerle ve yeni umutlarla başladığımız Çaybaşıspor maçında ortaya çıkan tablo, hem camiamızı hem de sezonun başından bu yana kulübümüzün hem A takım düzeyinde hem de altyapı yapılanmasında güçlü şekilde ilerlemesi için mesai yapan yönetim kurulumuzu fazlasıyla üzmüştür.
 

İstenen arzulu oyun ve skordan uzak kaldığımız karşılaşmada hakem kararları da tartışmalara yol açmıştır. Bu karşılaşma sonrası ligin 6. haftasından itibaren kulübümüzde görev yapan teknik direktör Sayın Erkan Aslan ve ekibi istifa kararlarını yönetim kurulumuza iletmiş, yönetim kurulumuz da bu kararları kabul etmiştir.
 

“Yürekten inanıyoruz”

 

Devam eden lig fikstürü nedeniyle teknik ekibin derhal belirlenmesi için çalışmalarına başlayan yönetim kurulumuzca sezon başından bu yana altyapımızda başarıyla görev yapan Altyapı Koordinatörümüz Mahmut Arslan, A takım teknik direktörlüğü görevine getirilmiştir. Altyapıda ekibi ile birlikte kısa sürede yakaladığı solukla camiamızı heyecanlandıran Sayın Mahmut Arslan’ın A takımda da herkesin istediği coşku ve heyecanı ortaya çıkartacağına yürekten inanıyor, görevinde başarılar diliyoruz.
 

Ödemişspor’un yüzyıla doğru giden yolculuğunda hak ettiği yere gelmesi, kurumsallaşma ve güçlü altyapı ile yarınlara ilerlemesi için yönetim kurulu olarak çalışmalarımıza aynı kararlılık ve azimle devam ettiğimizi camiamız ve spor kamuoyunun bilgisine sunuyoruz” denildi.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme