• Haberler
  • Efe ve gazi ruhuyla seçimlerde oy kullandılar

Efe ve gazi ruhuyla seçimlerde oy kullandılar

Ödemiş'te Kıbrıs Gazisi Selahattin Aktaşoğlu, Muharip Gaziler Derneği'nin kendine özgü kıyafeti ile, Ödemiş Kuva-yi Milliye Mücahitler...

Ödemiş’te Kıbrıs Gazisi Selahattin Aktaşoğlu, Muharip Gaziler Derneği’nin kendine özgü kıyafeti ile, Ödemiş Kuva-yi Milliye Mücahitler Derneği Başkanı Kudret Yeşilova ise efe kıyafetleriyle oy kullandılar.

48 yıllık hayat arkadaşı Hatice Aktaşoğlu ile birlikte Özdemir Atasoy İlkokulu’nda oyunu kullanan Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu, “Bugün iki tane seçimimiz var. Ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kim gelirse gelsin tüm insanlarımıza eşit davranmasını, adaletli ve hoşgörülü olarak ülkemizi yönetmesini, geleceğimize güzel bakmasını, ülkemizin menfaatlerini üst seviyelere çıkarmasını diliyorum. Şehit haberlerinin duyulmamasını, ülkenin geleceğinin aydınlık olmasını, barış ve sevgi olmasını diliyorum. Minarelerden ezanımız, göklerden bayrağımız eksik olmasın inşallah” dileğinde bulundu.

Ödemişli Efe Kudret Yeşilova ise, “Her seçimde efe kıyafetlerimi giyip oyumu kullanıyorum. Bu kıyafetleri giyip gezmek, gurur veriyor ve onurlandırıyor. Bu efelik ruhu bize atalarımızdan ve dedelerimizden gelmiştir. Seçimlerin ülkemize birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyorum” temennisinde bulundu.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme