Efe transfere başladı

Ödemişspor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Önceki gün toplanan Ödemişspor yönetimi, sezonun başlamasına uzun bir süre olmasına...

Ödemişspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Önceki gün toplanan Ödemişspor yönetimi, sezonun başlamasına uzun bir süre olmasına rağmen geçen yılki gibi üç günde takım kurmak yerine bazı yeni isimlerle görüşmelere başladı.

Kırmızı lacivertli takım, ilk iş olarak Teknik Direktör Algun Erdem ile yeniden anlaşmasının ardından iç transfere yöneldi. İlk etapta geçtiğimiz sezon başarılı performans sergileyen futbolculardan Şafak Tiryaki, Semih Baştan ve Umut Şahin ile mutabakata varıldı. Kadroda tutulması düşünülen diğer oyuncular ile de görüşmeler devam ediyor. Dış transferde de Teknik Direktör Algun Erdem’in görüşleri doğrultusunda önümüzdeki günlerde takıma yeni isimlerin kazandırılacak.

Ödemişspor Teknik Direktörü Algun Erdem, Ödemişspor’un bu yıl iddialı bir şekilde başarı sağlamak için mücadele edeceğini dile getirerek, “Bilindiği üzere takımımız, geçen sezon üç gün gibi kısa bir sürede kurulmuştu. Ama bu sezon Ödemiş Belediye Başkanımız Sayın A.Mahmut Badem ve Ödemişspor Yönetim Kurulu’nun da desteğiyle mevcut kadrodaki arkadaşlarımızın çoğunun kalmasını sağlayarak yeni sezonda başarılı olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Geçtiğimiz sezon bu takımın ligde kalması için elimizden geleni yaptık.  Sezon öncesinde söz verdiğimiz gibi bunu başardık. Takıma sadece 4-5 flaş oyuncuyu kazandıracağız. Ödemişspor’u herkes görecek. İlçemizin halkı çok geniş bir kesimi futbolu çok seviyor. Bu yüzden herkesi tribünlere bekliyoruz. Her şey Ödemişspor için olmalı” ifadelerini kullandı.

Özel Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme