Efe Dağcılar Tire-Kartal Dağında

Ödemiş Belediyespor Efe Dağcılık Kulübü bu hafta Tire Akyurt-Kartaldağı-Küçükkale rotasını yürüdü. Tire Dağcılık Kulübü sporcuları, Buca...

Ödemiş Belediyespor Efe Dağcılık Kulübü bu hafta Tire Akyurt-Kartaldağı-Küçükkale rotasını yürüdü. Tire Dağcılık Kulübü sporcuları, Buca Dağcılıktan gelen sporcularla beraber keyifli bir yürüyüş yaptı.

Yürüyüş lideri Mesut Şimdi “Akyurt-Kartaldağı-Küçükkale yürüyüşünü Tire Dağcılık ve Buca Dağcılıkla ortak gerçekleştirdik. Yürüyüş güvenle ve keyifle tamamlandı. Efe Dağcılık Kulübümüzden 20 üyemiz etkinliğe katıldı. Kardeş kulübümüz Tire Dağcılık ile önümüzdeki dönemde de başka ortak etkinlikler yapmayı planlıyoruz” dedi.

Tire Dağcılık Kulübü Başkanı Zafer Taşkıranlar yürüyüşle ilgili şunları söyledi.

“Bu haftaki etkinliğimizi Türkiye Cumhuriyetinin Kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ölümsüzleşerek ayrılışının 84.yılı anısına Akyurt – Kartal Dağı Zirve-Küçükkale’de gerçekleştirdik. Kardeş kulüplerimiz Buca Dağcılık ve Ödemiş Efe Dağcılık Kulüpleri faaliyetimize katıldı.

3 Kulüp sporcuları A ve B gruplarına ayrılarak 23 km’lik ve 14 km’lik orman ve patika yollarından yürüyerek Akyurt-Kartal Dağı Zirve- Küçükkale rotasını sağlıkla, keyifle tamamladı. Faaliyetimize katılan kulüplerimizin yönetimine, sporcularına, rehberliğimizi yapan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.  Başka etkinliklerde doğada buluşma dileğiyle” dedi.

Seher GÖÇEN

Bakmadan Geçme