• Haberler
  • Düzce ile Kadıoğlu ailelerinin mutlu günü

Düzce ile Kadıoğlu ailelerinin mutlu günü

Ödemiş te önceki gün Rüya düğün salonunda gerçekleşen törende Ödemiş in tanınmış ailelerinden Kadıoğlu ailesi ile...

Ödemiş te önceki gün Rüya düğün salonunda gerçekleşen törende Ödemiş in tanınmış ailelerinden Kadıoğlu ailesi ile Beydağ’ın tanınmış ailelerinden Düzce ailelerinin düğünü yapıldı. Sanayi sitesi esnaflarından Mehmet Kadıoğlu ile Beydağlı Yasemin Düzce dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadılar. Çok sayıda misafirin katılımı ile gerçekleşen düğünde nikâh memuru Ali Kutlu nikah töreninin sonrasında evlilik cüzdanını gelin adayı Yasemin Düzce’ye verdi.

Kutlu yaptığı konuşmada “Öncelikle nikâhını kıydığımız Düzce ve Kadıoğlu ailelerini kutlarız. Bu nikahın her iki aileye de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Buradaki çocuklarımızın da ülkemize birer hayırlı evlatlar olmasını cani gönülden temenni ediyorum” dedi.

Rüya düğün salonunda genç çiftlerin isimlerinin bulunduğu plaket verilmesi geleneğinin ardından salon sahibi Yunus Ergin “Öncelikle dünya evine giren Yasemin ve Mehmet çiftlerine bundan sonraki hayatlarında sağlık, huzurlu ve mutlu günler temenni ediyorum. Bu evliliğin her iki aileye de hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum“ dedi.

Kıyılan nikah sonrasında canlı müzik eşliğinde ilk dansa çıkan mutlu çift proğram dâhilinde bulunan takı merasimi, pasta merasiminden sonra gecenin finalini halay çekerek sonlandırdılar.

Bakmadan Geçme