• Haberler
  • “Düşünen ve sorgulayan toplumlar çağdaş geleceğe yelken açar”

“Düşünen ve sorgulayan toplumlar çağdaş geleceğe yelken açar”

CHP Beydağ İlçe Örgütü’nün 19 Ocak tarihinde yaptığı olağan genel kurulunda Beydağ İlçe Başkanlığı’na seçilen Veteriner...

CHP Beydağ İlçe Örgütü’nün 19 Ocak tarihinde yaptığı olağan genel kurulunda Beydağ İlçe Başkanlığı’na seçilen Veteriner Hekim Şakir Başaran’ı gazetemiz adına Adnan Saygılıer ziyaret etti. Ziyarette Saygılıer, Başkan Başaran’a iyi dileklerde bulunup görevinde başarılar dileyerek seçimi kazandığı için de tebriklerini iletti.

CHP Beydağ İlçe Başkanı Şakir Başaran ise basına büyük önem verdiğini, tarafsız ve özgür basının demokrasilerin dördüncü kuvveti olduğunu, medeni ülkelerde basının ülke gündeminde ve dolayısıyla yönetiminde büyük ağırlığa sahip bulunduğunu dile getirdi.

Susmayan ve susturulamayan basının halkın haber alma özgürlüğüne çok önemli hizmetler verdiğini belirten Başaran; CHP olarak parti felsefesinin bağımsız, yaratıcı, özgür düşünen ve sorgulayıcı anlayışa sahip bireylerden oluşan toplum profili olduğunu, basının da bu konuda önemli hizmetler verdiğini, dolayısıyla düşünen ve sorgulayan toplumların çağdaş ve aydınlık geleceklere yelken açacaklarını, bunun üzerinde de önemle durduklarını kaydetti.

Büşra Boyar

Bakmadan Geçme