DÜNYANIN EN HIZLI MONİTÖRÜ TANITILDI

  Bu oyun monitörünün dikkat çekici özelliklerinden biri, 500 Hz yenileme hızıyla 0,5 ms tepki süresine...

 

Bu oyun monitörünün dikkat çekici özelliklerinden biri, 500 Hz yenileme hızıyla 0,5 ms tepki süresine eşdeğer bir hız sunmasıdır. Ayrıca, AMD FreeSync Premium desteğine ve VESA AdaptiveSync sertifikasına sahip olması, görüntü akıcılığını artırmak için önemli bir katkı sunuyor. Ancak, 500 Hz yenileme hızının oyunlardan tam anlamıyla yararlanabilmek için muhtemelen en az AMD Radeon RX 7900 XTX gibi güçlü bir ekran kartına ihtiyaç duyulacağını unutmamak gerekiyor.

Haber

Alienware 500Hz oyun monitörü (AW2524HF), oyun odaklı tasarımıyla öne çıkıyor. Tamamen ayarlanabilir bir stand, kompakt altıgen taban ve geri çekilebilir bir kulaklık askısı gibi detaylar, oyuncuların ihtiyaçlarına yönelik düşünülmüş. Ayrıca, monitörde farklı modlar arasında geçiş yapmayı sağlayan merkezi bir OSD kumanda kolu da bulunuyor.

Dell, bu yeni oyun monitörü ile oyuncuların deneyimini daha da geliştirmeyi amaçlıyor. Siz Alienware 500Hz Oyun Monitörü hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.

MERKEZ MEDYA

Bakmadan Geçme