• Haberler
  • Gündem
  • DP İl Başkanı Faralyalı üç ilçede nabız yokladı

DP İl Başkanı Faralyalı üç ilçede nabız yokladı

Demokrat Parti'nin çiçeği burnundaki İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, ilçe ziyaretleri kapsamında Tire, Torbalı ve Menderes...

Demokrat Parti’nin çiçeği burnundaki İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, ilçe ziyaretleri kapsamında Tire, Torbalı ve Menderes ilçelerine gitti. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ersin Faralyalı’nın oğlu Serdar Faralyalı, 9 Eylül’de Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal tarafından Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı’na atanmasının ardından ilçe ziyaretlerine ara vermiyor.

Göreve getirildiği günden beri İl Yönetim Kurulu üyelerini oluşturmak için ilçe başkanları ve parti üyeleri ile birlikte ilçelere ziyaretler yaparak sahanın nabzını tutan Serdar Faralyalı, Tire’den sonra Demokrat Parti’nin Torbalı ve Menderes ilçe başkanlıklarını da ziyaret etti. Başkan Faralyalı; Ödemiş, Tire, Torbalı ve Menderes ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Serdar Faralyalı, ziyaretleri sırasında hem gelecek seçim döneminde İzmir’deki planlarını Demokrat Parti üyelerine aktardı hem de üyelerden ilçe başkanlıklarının ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi aldı.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme