Dört dörtlük Ödemişspor

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda cumartesi günü sahasında lider Halilbeylispor’u konuk eden Ödemişspor, rakibini 2-0 gibi...

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda cumartesi günü sahasında lider Halilbeylispor’u konuk eden Ödemişspor, rakibini 2-0 gibi net bir skorla geçerek üst üste dördüncü galibiyetini aldı ve play off hedefine bir adım daha yaklaştı.

Karşılaşmaya Yaşar-Serdar, Umur, Semih, Furkan-Murat, Halil, Cihat-Emirhan, Sever, Akın ilk 11’i ile çıkan kırmızı lacivertlilerde 62. dakikada Murat ve Sever’in yerlerine Haktan ve Zafer, 77’de ise Serdar’ın yerine Burakcan oyuna dahil oldu.

İlk yarıda iş bitti

İlk yarım saati golsüz geçen karşılaşmanın 32. dakikasında yeni transfer Serdar, ceza sahası içerisinde rakibinin müdahalesi ile yerde kalınca karşılaşmanın hakemi, beyaz noktayı gösterdi. 33’te topun başına geçen kaptan Halil, takımını öne geçiren golü kaydetti: 1-0. Dakikalar 44’ü gösterdiğinde sahneye çıkan Akın, farkı ikiye çıkardı ve ilk yarının skorunu ilan etti: 2-0.

Mutlak pozisyonlar kaçtı

70’te Akın’ın şutu üst direkte patladı. 73’te Emirhan’ın röveşatası, az farkla yandan auta gitti. 90+2’de Haktan, bire bir pozisyonu kaçırdı. 90+3’te ise Furkan’ın pasında Burakcan dokunamadı. 90’da Halilbeylispor, kalecisinin sakatlanması ve tüm değişiklik haklarını kullanması nedeniyle on kişi kaldı. Kalan dakikalarda kaleye oyunculardan birisi geçti. On dakika verilen duraklamanın ardından maçın bitiş düdüğü çaldı ve Ödemişspor, hanesine üç puan daha yazdırdı.

Bu sonucun ardından Efe, galibiyet serisini dörde çıkartarak puanını 27 yaptı. Bu sezonki ikinci yenilgisini alan Halilbeylispor ise buna rağmen rakiplerinin puan kayıpları sayesinde zirvedeki yerini korumayı bildi.

Diğer maçlar berabere

Haftanın açılış maçında Güzelbahçe Belediyespor ile Narlıdere Belediyespor arasında adeta gol düellosu yaşandı: 3-3. Haftaya aynı puanla giren iki takım da 13’er puana yükseldi. Üçüncü Bayındırspor ile ikinci Alaçatıspor’un kapışması da bol gollü eşitlikle sona erdi: 2-2. Bayındırspor haftayı 32 puanla üçüncü, Alaçatıspor ise 33 puanla ikinci sırada noktaladı.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme